Mange danskere indrømmer blank at julen er den økonomisk hårdeste måned på hele året, og det er til at forstå. Nogle har mange børn og et hav af udgifter og forventes stadig at holde to store fester (juleaften og nytår) med mange gæster og stor storhaj – men sådanne sjove arrangementer koster altså stadig på kistebunden, og det får mange mennesker til at gå og spare lidt op hele året. 

Men hvis du nu ikke er en af de mennesker der bare er en haj til at spare, så er der gode chancer for at du ikke har den fornødne kapital til at holde den jul- og det nytår som du forestiller dig. 

Det er denne artikel heldigvis sat i verden for at undgå. Nedenfor finder du et par gode tips til at lave ekstra penge i denne hårde måned. 

Tjen ekstra penge til jul og nytår

Tip nummer #1 – har du overvejet at oddse?

Hvis oddsing ikke lige er noget som du mener at du har stiftet bekendtskab med før, så frygt ej – oddsing er slet ikke så svært som mange mennesker går og gør det til. Faktisk så er det slet ikke specielt svært, hvis bare du følger et par gode fingerregler. Du kan oddse på alt fra Roulette-spil.dk til fodboldkampe til dronningens nytårstale.

  1. Du bør aldrig nogensinde spille for penge som du ikke går og har. Når du starter med at oddse sætter du penge til side, og hvis du løber tør for dem, så er det bare surt show – så må du finde en anden karriere at dykke ned i. 
  2. Hvis du har en hank til at blive ‘hooked’ på spil, så bør du virkelig ikke kaste dig ud i at oddse, det kan være farligt for både dig og din familie – og det duer ikke, så er det bedre at optage et lån. 
  3. Mange bække små – odds ikke store beløb på væddemål hvor du ikke har stor chance for at vinde. De oddsere der tjener bedst penge oddser på mange sikre kampe hver dag, ikke én stor- og usikker. 

Tip nummer #2 – Har du overvejet at pantsætte?

Hvis du virkelig mangler kapital, så kan du med fordel overveje at pantsætte nogle af dine gamle sager – det er en smart måde at få kapital lige her- og lige nu, men du er til gengæld ikke garanteret at kunne købe tingene tilbage – derfor er det en god idé at aldrig pantsætte noget der har høj affektionsværdi for dig. 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *