Århus er en skøn by med masser at byde på: Kultur, historie, shopping, natur og skønne mennesker. Byen er dynamisk, og der sker altid nye ting og nye projekter spirer i hver krog af byen. I hjertet af Århus Ø er det lige netop hvad der sker lige nu: En ny destination er ved at opstå.

En destination der vil byde på boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser. Dette er Nicolinehus: Et samlingspunkt mellem byens puls og havets bølgeslag hvor by, hav og liv mødes. Se mere på nicolinehus.dk eller læs med her hvor du får en kort præsentation af denne nye destination i Århus. 

Et bygningsværk som vil samle Århus

Motivationen bag Nicolinehus er at skabe et hus, som samler Århus Ø, Århus C og resten af Århus. Det skal være som et bankende hjerte, et samlingspunkt, hvor by og hav bindes sammen, hvor mennesker bindes sammen og hvor nye oplevelser opstår. Med den flotte udsigt til vandet, og den korte gåtur til byen, vil Nicolinehus tage form som den perfekte balance mellem bylivet og naturen. 

Inspireret af gamle karréer

Arkitekturen for Nicolinehus er eksceptionelt. Her møder de gamle karréeres stringente struktur et mere nymoderne terrasselandskab med forskudte flader. Dette til sammen skaber et visionært stykke arkitektur som er åbent, levende og med masser af udsigt. Her vil folk kunne nyde gårdhaver, taghaver og altaner, hvor solen og naturen kan nydes. Livet langs vandet vil også byde op svømme muligheder og sports aktiviteter, hvilket blot vil berige tilstedeværelsen med så flot en arkitektur. 

Den smukkeste lokation som Århus kan byde på

Nicolinehus er perfekt placeret mellem det nye og det gamel Århus, hvilket gør det til en knudepunkt for byen, hvor alt mødes i ét smukt bygningsværk. Placeringen forpligter, og Nicolinehus vil derfor blive et knudepunkt hvor by, hav og liv møder hinanden, hvilket vil skabe en fantastisk dynamik, og udvide og udvikle lokal miljøet ved at skabe. 

Bricks står bag projektet

Bag projektet Nicolinehus står det århusianske ejendoms- og projektudviklingsselskab Bricks A/S. Bricks har mange års erfaring med byggeprojekter, og lige nu er ét af disse det flotte Nicolinehus, som vil blive et nytk knudepunkt i Århus. Du kan gå ind og læse meget mere om bygningsværket og projektet på nicolinehus.dk hvor du også vil kunne finde kontakt muligheder, muligheden for at blive skrevet op til Nicolinehus’ nyhedsbrev, plantegninger, et stort galleri og meget mere. 

 

Du kan læse videre i artiklen Bo i lejlighed i Nicolinehus.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *