Indholdsfortegnelse

Det er med til at danne rammen om et hjem og et sted hvor vi samles og er sammen som familie og med venner og bekendte. Det er et sted hvor vi gerne vil være trygge, hvor vi kan slappe af og hvor vi egentligt bare kan være os selv. Et sted hvor paraderne kan komme ned og hvor du kan gå i det tøj, som du har lyst til. Dine møbler er med til at fortælle hvem du er og hvordan du gerne vil opfattes. Og det er ikke anderledes når vi taler Rattan møbler.

Det er møbler som er lavet i høj kvalitet og som har meget komfort. Hvis du er ude efter noget, der kan holde i mange år, som dine børn eller teenage børn kan boltre sig i så er Rattan Møbler lige noget for dig. Det er nemlig super slidstærkt og eftersigende ret modstandsdygtigt overfor både kulde og varme og også hvis der er temperaturudsving i dit hjem. Det kan enten være hvis du har et udehus eller en garage, hvor du opbevarer møblerne.

Men hvad er Rattan egentligt?

Det er noget, der vokser op af træerne ude i regnskoven og kan faktisk vokse meget højt op, nogle siger at det kan vokse helt op til et hundrede meter op. Fordi det er så slidstærkt og kan tåle temperaturforskelle er Rattan i dag gået hen og blevet et ekstremt hurtigt voksende materiale, som producenter af møbler er meget glade for at bruge. Mange tror at Rattan er en slags bambus, fordi det ligner bambus, men det er langt fra sandheden.

Bambus er faktisk hult og kan ikke bøje på samme måde, men Rattan er super solidt og lige netop derfor er det muligt at bøje. Er du på udkig efter noget som kan holde i generationer, noget du måske kan give videre til dine børn og børnebørn. Eller hvis det skal bruges et sted, hvor der er behov for slidstærke møbler, f.eks. på arbejdspladser, fritidsordninger eller samlingssteder. Der er et stort udvalg af forskellige møbler du kan købe og mange ting, du kan vælge imellem.

Det kan være havebænke, borde, krukker og parasoller. Det kan også være solvogne og lænestole eller et cafesæt, som du kan sætte på din terrasse. Der er masser af vælge imellem og du kan bruge din fantasi til at finde ud af hvad der passer bedst i dit hjem og i dine trygge rammer.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *