Guld er et ædelmetal som igennem tiden har været pålagt værdi på grund af dets farve og egenskaber. Guld kan smeltes og omformes, og har igennem tiden været brugt til dekorationer, våben og smykker. Siden har det også taget form som mønster og er i dag stadig høj i værdi. Dette er særligt på grund af gulds sjældenhed – det er ikke et metal der ligesom for eksempel stål produceres i massevis hvert år. 

Når du sidder inde med guld, hvadenten som smykke, genstan eller bar, kan du sælge det og få en god pris for dit guld. Guldpriser varierer alt afhængigt af verdensmarkedets priser, som baserer sig på supply and demand. Hos Nordisk Guld sørger de altid for den bedste pris i Danmark. Her følger priserne også de globale tendenser, men når du sælger dit guld hos Nordisk Guld vil du altid få højeste bud, sammenlignet med andre guldforhandlere i Danmark. 

Pris afhængig af vægt og renhed

Når du vil finde ud af prisen på dit guld kan du altid starte med et gå ind på Nordig Guld’s hjemmeside Guldpriser og beregne en cirka pris. Her er der en omregner, hvor du kan indtaste mængden af guld i gram, afhængigt af hvor mange karat dit guld er. Herefter får du en opdateret cirka pris på, hvad dit guld er værd.

Der er ingen begrænsning for hvad Nordisk Guld vil købe af dig. Du kan sælge alt lige fra guldsmykker og guldure, til guld genstande og skrotguld. Der kan være guld i smykker, mønter, barer og andet du har liggende derhjemme, så det er bare at gå i gemmerne og kontakte Nordisk Guld. 

Nemt og overskueligt at sælge

Hvis du vælger at sælge dit guld til Nordisk Guld, så skal du starte med at booke et personligt møde i København eller Århus, hvor Nordisk Guld vil give dig rådgivning i forhold til salg af guld og vurderer dit gulds værdi. Herefter får du pengene i hånden. 

Du kan også vælge at sende dit guld som værdipost og når Nordisk Guld har modtaget dit guld og testet guldets karat, så vil pengene blive overført til dig. 

God kundeservice med mange års erfaring

Nordisk Guld har mange års erfaring med køb og salg af guld, guldpriser og det globale marked for guld. Du er derfor i trygge og kyndige hænder, som kan vejlede og rådgive dig igennem dit salg af guld. Så gå ind på Guldpriser og start dit salg af guld allerede i dag!

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *