Vil du lære at leve i nuet og arbejde med dine tanker? Så tag på et kursus i Mindfulness!

Lever du en hektisk og travl hverdag, fyldt med bekymringer, følelser og tanker som bare konstant fylder hele dit hovede. Så kan du tage på et mindfullnesskursus hos livsbevidsthed.dk og få ro i sindet. Med et kurus hos livsbevidsthed.dk får du muligheden for at arbejde med dig selv. 

Dine tanker og følelser er ikke dig og det er blandt andet noget du lærer på kurset. Du får altså værktøjerne til at arbejde med tanker og følelser og måske du særligt har behovet nu, hvor at Corona har fyldt så meget af dagligdagen hos de fleste. Corona er her stadig og vi slipper ikke udenom mange af bekymringer som kan opstå, men du får nogle værktøjer til at håndtere bekymringerne. mange mennesker ville have godt af den slags værktøjer. For hverdagen har ændret sig, og vi er nødt til at acceptere verden som den er, selvom vi ikke bryder os om det og lider et kæmpe afsavn til den hverdag som vi normalt har kendt til. 

Gode råd til en hektisk hverdag

  • Tag på et kursus i mindfullness og lær hvordan du arbejder med dine tanker og følelser. Det vil være enormt givende for dig og pengene er godt givet ud. Måske det rent faktisk kan hjælpe dig til at håndtere mange af kampe, som du fremtidigt vil løbe ind i på din vej. 
  • Sov godt og få 7-9 timers sammenhængene søvn, hver dag. Det er enormt vigtigt, da man kan risikere ved ikke at sove nok, at være for meget i sit hovede og for lidt i nuet.  
  • Tag 20 min. dagligt hvor du tager en powernap. lav nogle meditationsøveser. Du vil føle mere energi og en hel ny afklarethed efter.
  • Spis sundt, nærende og god mad. På den måde har du mere energi og overskud til din hverdag. 
  • Stræk ud ved at lave forskellige øvelser hver dag og evt. noget yoga. Gå på Youtube og find evt. nogle inspirerende videoer både til yogaen, men du kan sikkert og finde nogle til forskellige åndedrætsøvelser. 
  • Skriv dine tanker ned og skriv taknemmelighedsdagbog. Når du bliver taknemmelig oplever du en helt anden glæde, end den du havde før. 
  • Gå en tur hver dag. Det behøver ikke være en lang tur, men forsøg uanset vejret, at få noget frisk luft og ilt til hjernen. Det gør dig både i stand til at tænke mere klart, men mange får også på deres gå ture, en masse gode ideer, som kan være brugbare for deres udviklingsproces. 

 

Du kan læse videre i artiklen Sådan bliver du et gladere menneske.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *