Har du hørt om et alternativt lån?

Der er mange måder at låne på – og i denne artikel ser vi bort fra den mere traditionelle facon, hvor du møder op i banken og går derfra med lovning på x-antal kroner, som du kan låne. Med renter og lovning om tilbagebetaling. Eller det mere vovede valg omhandlende de såkaldte kvik-lån, hvor du hurtigt ender med at skulle tilbagebetale langt mere, end hvad du i tidernes morgen lånte. For ikke at glemme den sidste mulighed, der godt nok forbeholder sig de studerende, der omtales som et såkaldt studielån – hvor renten godt nok er markant lavere. 

Et alternativt lån er eksempelvis et pantelån. I korte træk handler dette foretagende om, at du som privatperson låner penge af en virksomhed mod at de får en værdigenstand som pant på de lånte penge. Helt pædagogisk kan det næsten forklares ud fra, at når du køber en dåse Cola i supermarkedet, ønsker de, at du passer godt på dåsen, og hvis du vælger at returnere denne, får du penge retur. Returnerer du ikke dåsen, kan du godt vinke farvel til dine kroner og ører. 

Hos www.pantsat.dk kan du ganske gratis og uforpligtende få en vurdering og et dertilhørende tilbud – så ved du, hvad du har at handle med, inden du træffer det endelig valg.

En alternativ men ganske smart og fordelagtig måde at låne penge på. For modsat et kviklån, hvor du godt nok får penge mellem hænderne på rekordtid, skylder du også mere end det dobbelte på endnu kortere tid, er denne metode smart. 
Her optager du nemlig ikke gæld, men har pengene i din varetægt på nul komma fem. Så bliver det altså ikke nemmere – eller mere fordelagtigt! 

På hjemmeside kan du danne dig et hurtigt overblik og endda blive bekendt med de aktuelle kurser og priser på eksempelvis guld. Så ved du også, hvad du har at handle med!

Alt du skal gøre er, at sende en ansøgning, hvor du efter bedste evne informerer. Mangler pantsat.dk flere oplysninger eller mere info, skal de nok kontakte dig med henblik på at indhente disse. Desuden kan du under hele processen kontakte firmaet på både mail, chat eller telefon. Så skulle der opstå tvivl, spørgsmål eller lignende, er hjælpen altid lige ved hånden! En sikker og nem proces – der kun har til formål at sikre dig penge mellem hænderne. På rekordtid!

Derudover bestemmer du selv, hvornår du ønsker at tilbagekøbe din genstand. Der er ingen binding!

 

Læs også Pantsæt dine ting allerede i dag hos slungo.dk.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *